Feel pretty in pink

Let's feel pretty in pink! Eén van de favoriete kleuren in de damesgarderobe is toch wel alle tinten roze. Deze lieve en zachte kleur vind je in rijke prints en dessins terug in de zomercollectie. Een top favoriet van dit seizoen is de Tropcial Pink print, met geïnspireerd op de wonderen van de tropen. Ga je toch liever voor een subtiele powerlook, kies deze zomer dan voor het lichtroze tweedelige pak. 

  

Brown River 

Geïnspireerd op het weelderige kleurenpalet van Barcelona, straal je deze zomer in de Brown River print. Deze warme print vind je terug op items gemaakt van de heerlijk comfortabele travelstof. Geniet van de Carize jurk op een warme dag of ga voor een stoere look met de Latifa broek gestyld met de Zayna mesh-top. 
  
  

Shine bright in white 

Shine bright in white met de frisse witte looks uit zomer collectie. Van lieve zomerjurken perfect voor een stranddag tot de fijnste blouses geïnspireerd op de witte architectuur van zomerse vakantiebestemmingen. Style jouw witte items samen met elkaar, of kies voor een combinatie met een klassieke jeans. De Zayen jeans met een heerlijk comfortabele pasvorm style je gemakkelijk in iedere stijl, van stoer tot chic en vrouwelijk. Ga stralend de zomer in met stralend wit.