Over G-maxx

G-maxx is een dameskleding label van Nederlandse bodem, gevestigd in Barendrecht - Rotterdam. In 2015 bracht G-maxx haar eerste collectie uit en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol label met een team vol enthousiaste experts. Met zes collecties per jaar voorzien we ieder seizoen met unieke G-maxx items, verkrijgbaar bij inmiddels zo’n 250 verkooppunten en onze webshop.

Ons in-house design team verrast je elk seizoen weer met een rijkelijk gevulde collectie die bestaat uit eigen unieke prints, vernieuwende seizoenskleuren, vrouwelijke silhouetten met hoog draagcomfort en chique details. Met een diverse collectie dagen we jou uit om je eigen stijl te creëren, want iedere vrouw is uniek!

Onze missie

Sinds de oprichting in 2015 focust G-maxx zich op de modieuze vrouw, met oog voor stijl en elegantie. G-maxx vindt het belangrijk dat de vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel in haar outfit voelt, want als je de juiste kleding aan hebt, blijf je dicht bij jezelf en straal je dit ook op een natuurlijke manier uit! G-maxx wil de moderne vrouw laten stralen in haar eigen, unieke stijl. Daarom streeft G-maxx ernaar om elk seizoen een rijk gevulde collectie te ontwerpen met vernieuwde items, die vertaald zijn uit de laatste trends met een eigen twist. We halen onze inspiratie uit de pure natuur, want niets is eerlijker en oprechter. De collecties bevatten altijd kalme aardetinten die de basis vormen voor elke outfit. Deze natuurlijke basis wordt aangevuld met diepe en luxe kleuren die passen bij de tijd en het seizoen van het jaar.

Met G-maxx kleed je je in een handomdraai casual chic met een focus op hoog draagcomfort. Elegant, vrouwelijk en een tintje romantisch is wat de stijl van G-maxx omvat.

Yoga Fabric

Chic comfort style, een combinatie dat niet snel samen wordt gevonden. Daarom heeft G-maxx een stof ontwikkeld dat er nét zo elegant uitziet als dat het draagcomfort geeft. Geïnspireerd op het hoge comfort dat wordt verwacht bij de meest pure vorm van bewegen: yoga. Yoga fabric brengt, naast een hoog draagcomfort, veel voordelen met zich mee.

Yoga fabric is namelijk makkelijk in onderhoud doordat de stof kreukvrij is, deze hoef je dus niet te strijken. Ook is de stof vrij van pilling en blijft het lang mooi. Hierdoor zijn de items ook nog eens duurzaam in gebruik. Yogastof geeft door haar grote aandeel elastaan in combinatie met polyamide veel bewegingsvrijheid. Door de zachte soepele stof valt het mooi langs het lichaam. Hierdoor kan yoga fabric gemakkelijk gebruikt worden in meerdere modellen en pasvormen. Zo vind je in de Capsule Collection meerdere items van Yoga fabric, je kunt ze herkennen door de Yoga stamp!

Store locator

Vind een G-maxx verkooppunt bij u in de buurt.

zoek een winkel

Customer support

Wij van G-maxx zijn pas tevreden als u dat ook bent!

neem contact op

Wholesale

Wilt u G-maxx ook verkopen in uw winkel? Maak dan snel een afspraak met onze accountmanagers!

info & contact