Hoog draagcomfort - casual chique uitstraling

G-maxx introduceert Travelstof

Wat is travelstof?

G-maxx staat bekend om haar fijne stoffen, waaronder de iconische travel kwaliteit, ook wel travelstof genoemd. Travelstof is de laatste jaren populair geworden door het hoge draagcomfort met een casual chique uitstraling. Travelstof heeft haar naam te danken aan de functionaliteit waarvoor het bedoeld is: comfortabel op pad zijn. Door de toevoeging van elastaan in travel kwaliteit, draagt de stof veel voordelen met zich mee. Benieuwd wat deze voordelen zijn? We zetten ze voor je op een rijtje.

Travelstof is een vertrouwde stof bij G-maxx en komt terug in iedere collectie en in verschillende diktes afhankelijk van het seizoen. Dit maakt deze stof een ideale basis voor ieder seizoen. Items van travelstof worden uitgebracht verschijnen iedere collectie in verschillende seizoensgebonden kleuren en unieke prints.

Voordelen van travelstof

✔ Heerlijke hoeveelheid rek 
Met de grote hoeveelheid elastaan dat travelstof bevat heeft de stof veel stretch waardoor de kleding zich aanpast aan de vormen van jouw lichaam en bewegen een stuk comfortabeler wordt. Omdat de stof niet trekt rondom jouw vormen, voelt travelstof als een tweede huid dat je eigenlijk liever niet meer wilt uittrekken.

✔ De stof die ademt
Bij het vrij kunnen bewegen is het ook wel fijn om niet na te hoeven denken aan zichtbare zweetvlekken. Travelstof, dat ook wel gebruikt wordt bij je favoriete sportkleding, is een ademende stof dat transpiratie naar buiten transporteert waardoor zweten en transpiratievlekken verleden tijd worden.
 
✔ Strijken? Dat is niet meer nodig
Hoe fijn is het dat een shirt van travelstof niet kreukt als je de hele dag in de auto hebt gezeten of een jasje aan hebt gehad! Zo ga je altijd zorgeloos de deur uit en kun je met travelstof altijd goed voor de dag komen. Na het wassen en laten drogen van travelstof is strijken vrijwel overbodig en wordt het aangeraden om het strijkijzer in de kast te laten staan. Wil je toch liever wel even een strijk er overheen halen? Strijk dan zonder stoom en niet warmer dan 110 graden. Wil je zo lang mogelijk van je kledingstuk genieten? Keer het kledingstuk bij het strijken altijd binnenstebuiten om de buitenkant langer mooi te houden.

✔ Duurzaam in gebruik
Travel kwaliteit is naast de draagbare voordelen ook nog eens duurzaam in gebruik. De stof is namelijk pilling vrij, waardoor het bijzonder lang mooi blijft. Omdat travelstof weinig wasbeurten nodig heeft én niet gestreken hoeft te worden, zorgt ook het makkelijke onderhoud voor minder energieverbruik tijdens de gebruiksfase van travelstof items.

✔ Travelstof is voor iedereen
Travelstof is geschikt voor iedereen en sluit daarmee volledig aan bij de waarden van G-maxx. Door het grote aandeel stretch past de stof zich aan naar het vrouwelijk silhouet en is daarmee geschikt voor ieder figuurtype. Binnen de gevarieerde collecties vind je een groot aanbod items van travel kwaliteit met ieder een eigen pasvorm, door trends vertaalde prints en fijne basics waarmee tijdloze en elegante looks kunnen worden samengesteld. Travelstof items keren elk seizoen weer terug in diverse prints en kleuren die passen bij het seizoen. Zo zie je in het voorjaar vaak travelstof items in pasteltinten of juist felle prints en in het najaar kiezen we voor een warm kleurenpalet met cozy opdrukken.